Gotowanie

  1. Bądź zdrów – smacznego! O odżywczych i leczniczych właściwościach roślin / Irena Gumowska. – Warszawa : Watra, 1981
    Sygnatura 31 611, 34 026
  2. Cocktaile i napoje mieszane / Wiesław Brodziński, Kalszka Brodzińska. – Warszawa : Watra, 1981    
     Sygnatura 31 205
  3. Dieta łatwo strawna / Roman Połeć, Zofia Zawistowska. – Wyd. 2. – Warszawa : PZWL, 1986
    Sygnatura 37 163
  4. Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej : przepisy / Beata Anna Dąbrowska. – Dodr., wznowienie. – Kraków : Wydawnictwo WAM, 2018
    Sygnatura 45 921
  5. Dietetyczna książka kucharska / red. Zofia Wieczorek-Chełmińska. – Wyd. 3. – Warszawa : PZWL, 1986  
    Sygnatura 37 575
  6. Jedyne praktyczne przepisy konfitur, różnych marynat, wędlin, wódek, likierów, win owocowych, miodów oraz ciast / Lucyna Gwierczakiewiczowa. – Warszawa : Alfa, 1985  
    Sygnatura 37 734
  7. Kuchnia litewska / Nijole i Maciej Druto. – Warszawa : KAW, 1987
    Sygnatura 38 390
  8. Kuchnia oszczędnej gospodyni / Barbara Bytnerowiczowa. – Warszawa : Watra, 1987
    Sygnatura 38 160
  9. Papryka / Joanna Samołuk. – Warszawa : Watra, 1986
    Sygnatura 37 664
  10. Przekąski zimne i gorące / Barbara Bytnerowicz. – Warszawa : Watra, 1979
    Sygnatura 28 886
  11. Warzywa dyniowate : warzywa i owoce, potrawy i przetwory / Hanna Strzelecka. – Warszawa : Watra, 1985
    Sygnatura 36 174
  12. Warzywa rzadko spotykane / Anna Czerni. – Warszawa : Watra, 1986
    Sygnatura 37 656
  13. Z działki na stół i do spiżarni / Kazimiera Pyszkowska. – Wyd. 4 zm. I popr. – Warszawa : PWRiL, 1987
    Sygnatura 38 074
  14. Zapomniana kuchnia polskich Kresów / Agnieszka Kozłowska. – Kraków : Wydawnictwo AA, [2008]
    Sygnatura 44 217
  15. Zatrzymaj Hashimoto : wzmocnij tarczycę! / Marek Zaremba. – Bielsko Biała : Wydawnictwo Pascal, 2017
    Sygnatura 45 982

 

Pliki cookie ułatwiają świadczenie naszych usług. Korzystając z naszych usług, zgadzasz się, że używamy plików cookie.
Dalsze informacje Ok